Sådan opretter du en ‘Sticky’ Footer i Divi

“Content is King” som man siger, men nogle gange har man bare ikke nok indhold til at fylde hel side ud. F.eks. hvis man bare vil oprette et lille billedgalleri eller blot en side med et lille stykke tekst.

Problemet med at indholdet ikke fylder siden hel ud er dog kun visuelt og at footeren, den nederste linje kommer til at hoppe og danse midt på din computerskærm og at det kan ende med at se lidt underlig ud og ikke så professionel som du gerne vil have den til.

SKÆRMBILLEDE // på billedet kan man se footernes placering midt på siden.

Løsningen i Divi er enkelt

Når du har tilføjet denne kode til den korrekte sektion i Divi, vil din footer automatisk placere sig helt i bunden browservindue når du ikke har  nok indhold.

Fra dit kontrolpanel skal du navigere til Divi -> Temaindstillinger-> Integrering og tilføje koden til < BODY > (god til tracking koder såsom Google Analytics).

Husk at gem ændringer

Her er koden:

<script>// <![CDATA[ var th = jQuery('#top-header').height(); var hh = jQuery('#main-header').height(); var fh = jQuery('#main-footer').height(); var wh = jQuery(window).height(); var ch = wh - (th + hh + fh); jQuery('#main-content').css('min-height', ch); // ]]></script>

Gem

SKÆRMBILLEDE // på billedet kan man se footernes placering nederst på siden.

Nu da koden er blevet tilføjet, kan du se hvordan footeren nu holder bund på siden.

God fornøjelse