Udskift standard footer med en global Divi Builder footer fra Divi-biblioteket

Divi giver dig mulighed for at oprette cool footers ved hjælp af Divi Builder og med en global Skabelon, skal du kun foretage ændringer på ét sted.

 

Men desværre er du stadigvæk nødt til at tilføje dit custom footer modul manuelt til hver enkelt side, da der ikke er nogen indbygget automatik der gør, at dit custom footer modul blive vist på indlægssider, arkivsider og kategorisider osv.

 

I denne tutorial vise jeg dig, hvor nemt det er at få dit custom footer modul automatisk tilføjet i hver enkelt side og indlæg ved hjælp af .php og uden at skulle tilføje det manuelt til hver enkelt side.

 

Jeg kan kun anbefale at du opretter og arbejder i et Child-team. Hvis du ikke ved hvordan man opretter et Child-team, har jeg lavet en anden tutorial her du kan følge.

  1. Som det første skal du oprette en footer sektion og gemme den til Divi-biblioteket.
  2. Navngiv skabelonen og husk at vælge ‘Sektion’ som Skabelontype.
  3. Opret en global footer sektion efter eget valg.

 

Indsætning af footer-sektionen i temaet

 

  1. For at få det hele til at fungere, skal vi kende det nummer som Divi tildeler den footer sektion du netop har lavet og indsætte det i siden footer.php med en stump kode også kaldet for en snippet. Måden du finder ud af nummeret på er ved at gå ind i dit Divi-bibliotek og åbne det gemte layout.
  2. Når du har åbnet footer layoutet, skal du tjekke webadressen. I webadressen finder det unikke nummer som Divi har tildelt den footer sektion som du netop har lavet.

I mit eksempel er nummeret 25400

  1. I Kontrolpanel > Udseende > Editor finder du i højre side under Skabeloner filen footer.php
  2. Find denne kodelinje:
  3. Lige under den pågældende kodelinje tilføjer du dette nye kodestykke
    Husk at erstatte mit nummer (25400), med det nummer som Divi har tildelt den footer sektion.

Du kan enten selv skrive koden eller kopier koden fra dette dokument som har rich text fil-format.

God fornøjelse